Županijska lučka uprava Mali Lošinj
County Port Authority Mali Losinj

φ = 44º 32,2’ N - λ = 014º 28,2’ E

Mostovi

Privlaka

Prolaz je dugačak 80 m, širok 8 m, a njegova dubina je cca 2.4 m. Pokretni most se otvara svaki dan u 9:00 i 18:00 a ograničenje je 20 tona.U slučaju jake bure most je zatvoren zbog opasnih valova koji ometaju plovidbu ovim uskim kanalom. Prednost prolaza imaju plovila koja izlaze iz luke.

Neposredno na izlazu iz kanala nalazi se marina.

Most Privlaka

Osor

Pokretni most otvara se svaki dan u 9:00 i 17:00i, zakretanjem prema istoku, a ograničenje je 20 tona. Prednost imaju plovila koja dolaze s juga jer u kanalu smije biti samo jedno plovilo. Dubina kanala je oko 3,5 metra a struja u kanalu može biti vrlo jako pa stoga treba biti oprezan.

Most Osor

Dizalice

Tvrtka Nadir d.o.o. iz Malog Lošinja ima koncesiju za luku Mali Lošinj. Tvrtka na raspologanju ima 3.5t dizalicu i nudi usluge dizanja i spuštanja plovila, ispiranje motora, podvodno pranje i bojanje te zaštitu trupa i broda.

Županijska lučka uprava Mali Lošinj u luci Osor, sama vrši operacije dizanja i spuštanja plovila te usluge pranja podvodnog dijela trupa plovila.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.

Midas