Županijska lučka uprava Mali Lošinj
County Port Authority Mali Losinj

φ = 44º 32,2’ N - λ = 014º 28,2’ E

 

Županijska lučka uprava Mali Lošinj do sada je imala niz donacija i time podpomogla svoje sugrađane. Donacije su išle na adrese jedriličarskog kluba "Jugo", puhačkog orkestra "Josip Kašman", SDR "Udica", Klub Pomoraca Mali Lošinj, udruge lađara PGŽ-a, udruge veterana podvodnog ribolova i Obali naših unuka - Unije.

Županijska lučka uprava Mali Lošinj sufinancirala je i EKO - akcije provedene od strane ronilačkog kluba "Bentos" iz Velog Lošinj i SDR "Udica" za izvođenje eko-akcije čišćenja podmorja u luci Mali Lošinj, od trga - korjena luke Mali Lošinj do vanjske strane valobrana.

Jedna od donacija Županijske lučke uprave Mali Lošinj bila je i na račun Hrvatskog Crvenog Križa za unesrećene ljude popravljenih područja pogođene velikom katastrofom kao mali znak solidarnosti i suosjećanja.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.

Midas